smakvandring med guide

“WOW! Supertrevlig vandring med lokala smaker, fantastisk utsikt och spännande berättelser! Rekommenderas varmt!”
Smakvandring Luppioberget_bildlogo.jpg

SMAKVANDRING Nyhet sommaren 2018!

Vad gör man på en smakvandring?!
Du följer med en kunnig guide och upplever världens bästa utsikt över Tornedalen och en vandring som blir en "souvenir" och trevligt minne av Luppioberget och norra Sverige1

I den fördigpackade ryggsäcken du bär med dig från start finns små trevliga smak-paket som anknyter till det guiden berättar under de olika stoppen.

Tillsammans med guiden och övriga deltagare promenerar ni under ca 2,5 timme i lätt terräng på och runt Luppioberget. Under 5 stopp/pauser får ni lära er mer om Luppioberget och Tornedalen samt dess kultur och historia. En hel del fakta, några skrönor och flera smakprover. En upplevelse för alla sinnen! 

Smakvandringen passar dig som gillar att promenerar i maklig takt, inte har för mycket spring i benen och uppskattar att uppmärksamt lyssna och lära dig mer tillsammans med andra vetgiriga. 

Regncape och paraply finns med i ryggsäcken. Oömma kläder och sköna skor rekommenderas. Genomförs i de flesta väder. Antal platser: 15 smakvandrare + guide

Premiär för smakvandring: mitten av juni 2018. Är du intresserad att delta som "testpilot" i början av juni skicka intresseanmälan till boka@utblickluppioberget.se. Vi återkommer snart med datum, pris och hur du bokar och betalar här!